Επισκευές Η/Υ - e-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Go to content

Main menu:

Επισκευές Η/Υ

 


Επισκευή Υπολογιστών

Διάγνωση Η/Υ  
Μήπως ο υπολογιστής είναι πιο αργός από ποτέ; Μήπως τα Windows χρειάζονται 5 λεπτά για να ξεκινήσουν; Μήπως το σύστημα σας καταρρέει; Μήπως κολλάει? Μήπως κάποια προγράμματα δεν λειτουργούν; Μήπως η σύνδεση σας στο Internet είναι αργή; Δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το πρόβλημα; Θα ελέγξουμε όλες τις συσκευές υλικού και το λογισμικό του υπολογιστή σας ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Στη συνέχεια θα σας δώσουμε μια εκτίμηση για το κόστος επισκευής του υπολογιστή σας.

Διάγνωση & Επισκευή Υπολογιστών   
Μήπως ο υπολογιστής είναι πιο αργός από ποτέ; Μήπως τα Windows χρειάζονται 5 λεπτά για να ξεκινήσουν; Μήπως το σύστημα σας καταρρέει; Μήπως κολλάει? Μήπως κάποια προγράμματα δεν λειτουργούν; Μήπως η σύνδεση σας στο Internet είναι αργή; Δεν είστε σίγουροι ποιο είναι το πρόβλημα; Θα έρθουμε στο χώρο σας  να εκτελέσουμε πλήρη διαγνωστικά τεστ για να εντοπίσουμε ποιο είναι το πρόβλημα και να το διορθώσουμε. Θα εγκαταστήσουμε επίσης σημαντικές ενημερώσεις και θα βελτιστοποιήσουμε τον υπολογιστή σας  ώστε να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύτερες επιδόσεις.

Ρυθμίσεις Καλύτερης Λειτουργίας Η/Υ    

Εξασφαλίστε ότι ο υπολογιστής σας έχει βέλτιστη απόδοση με την προσαρμογή συστήματος του Η/Υ σας μέσω του δικού μας Tune-up. Θα βελτιστοποιήσουμε τον υπολογιστή σας για της συνολική βέλτιστη απόδοση για την καθημερινή σας χρήση. Θα εξασφαλίσουμε επίσης ότι ο υπολογιστής σας διαθέτει τις τελευταίες ενημερώσεις των Windows και του λογισμικού ασφαλείας. Η προσαρμογή συστήματος περιλαμβάνει και ολοκληρωμένο φυσικό καθαρισμό του υπολογιστή σας.

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε οποιαδήποτε συσκευή υλικού μπορεί να συνδεθεί στο εσωτερικό του Η/Υ σας. Θα εγκαταστήσουμε και το ανάλογο λογισμικό και τους σχετικά προγράμματα οδήγησης ώστε να βεβαιωθούμε ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά. Στις συσκευές περιλαμβάνονται κάρτες γραφικών, κάρτες ήχου, σκληροί δίσκοι, οπτικές μονάδες και μονάδες μνήμης RAM. (Οι συσκευές δεν  περιλαμβάνονται στην τιμή)

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε όλες τις περιφερειακές συσκευές που συνδέονται με τον Η/Υ σας μέσω θυρών όπως USB ή Firewire καθώς και όλα τα συνοδευτικά προγράμματα της κάθε συσκευής. Στις συσκευές αυτές περιλαμβάνονται οι εκτυπωτές, τα scanner, οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, τα κινητά τηλέφωνα και οι συσκευές για παιχνίδια.

Ο υπολογιστή σας μοιάζει με αυτοκίνητο, για να λειτουργεί σωστά χρειάζεται συνεχή φροντίδα. Ο χειρότερος εχθρός του υπολογιστή σας είναι η σκόνη και μπορεί να αφαιρέσει χρόνο ζωής από τα εσωτερικά συστατικά του υπολογιστή σας. Θα καθαρίσουμε όλη τη σκόνη και τα θραύσματα από το εσωτερικό του κουτιού του υπολογιστή σας, από τους ανεμιστήρες, τους σκληρούς και τις άλλες μονάδες ενώ θα φροντίσουμε όλες οι συνδέσεις των συσκευών να είναι καθαρές.

Εγκατάσταση Νέου Υπολογιστή    (εάν αγοραστεί από εμάς η εγκατάσταση είναι ΔΩΡΕΑΝ)

Αγοράσατε ένα νέο υπολογιστή? Θα έρθουμε στο χώρο σας και θα εγκαταστήσουμε το νέο υπολογιστή σας και θα καθίσουμε όσο χρόνο χρειάζεται ώστε να κάνουμε το σύστημα σας να λειτουργεί ακριβώς όπως το θέλετε. Θα εγκαταστήσουμε τον εκτυπωτή σας, το σαρωτή (scanner) και τη σύνδεση σας στο Internet (απαιτείται ενεργοποιημένη υπηρεσία ADSL).

Αφαίρεση Ιών

Ανίχνευση και Αφαίρεση Ιών / Spyware   
Θα ανιχνεύσουμε και θα αφαιρέσουμε τους ιούς και τα προγράμματα υποκλοπών (spyware) που τυχόν υπάρχουν στον υπολογιστή σας. Θα επιδιορθώσουμε τις όποιες βλάβες έχουν προκαλέσει οι ιοί στα Windows ή στα αρχεία σας.
Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε λογισμικό προστασίας από ιούς και προγράμματα υποκλοπών (spyware) για προφύλαξη από μελλοντικές απειλές (αν απαιτείται).

Εγκατάσταση  του Antivirus- Internet Security  
Θα εγκαταστήσουμε  πρόγραμμα A ntivirus-Internet Security για να εξασφαλίσουμε ότι ακόμα και οι νεώτεροι ιοί, δούρειοι ίπποι (trojan horse) , spyware και σκουλήκια (worms) δεν θα εισβάλουν στον υπολογιστή σας και για να καταστρέψουν αρχεία, να μειώσουν την ταχύτητα του υπολογιστή σας ή ακόμα να τον καταστρέψουν. Θα ρυθμίσουμε τη λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης ώστε το πρόγραμμα σας να είναι συνέχεια ενημερωμένο. Το πρόγραμμα προστασίας από ιούς και Spyware περιλαμβάνεται στην τιμή. Ανάλογα με το πρόγραμμα Antivirus Internet Security περιλαμβάνεται πρόγραμμα προστασίας από ιούς (anti-virus), πρόγραμμα anti-spyware, τείχος προστασίας (firewall), πρόγραμμα anti-rootkit, anti-spam,  ασπίδα web shield και link scanner.

Ρύθμιση Γονικού Έλεγχου   
Σας απασχολεί το ποιες σελίδες επισκέπτονται τα παιδιά σας στο Internet; Θα εγκαταστήσουμε τις λειτουργίες γονικού ελέγχου, λογισμικό αποκλεισμού δικτυακών τόπων και λογισμικό ελέγχου του Ιστού ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τι κάνουν τα παιδιά σας στο Internet.

Εγκατάσταση  Windows
 
Θα  εγκαταστήσουμε την έκδοση των Windows 7, Windows Vista ή των Windows  XP που έχετε αγοράσει είτε από εμάς είτε από κάπου αλλού. Θα σας εγκαταστήσουμε όλες τις απαραίτητες και κρίσιμες ενημερώσεις, όλους τους οδηγούς συσκευών που χρειάζεται και θα διαμορφώσουμε το λογισμικό σας ανάλογα με τις ανάγκες σας για να διασφαλίσουμε ότι η νέα εγκατάστασή σας λειτουργεί σωστά.

    Δημιουργία  Αντιγράφων Ασφαλείας Δεδομένων  και Εγκατάσταση των Windows  

Θα δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υπολογιστή σας και κατόπιν θα διαμορφώσουμε το δίσκο και θα εγκαταστήσουμε την έκδοση των Windows Vista ή των Windows 7, Windows XP που έχετε αγοράσει, και κατόπιν θα επαναφέρουμε στον υπολογιστή σας όλα τα δεδομένα σας στην νέα εγκατάσταση των Windows σας. Θα εγκαταστήσουμε όλες τις κρίσιμες ενημερώσεις, όλους τους οδηγούς συσκευών και υλικού και θα διαμορφώσουμε το λογισμικό σας στις ανάγκες σας και θα εξασφαλίσουμε ότι η νέα σας εγκατάσταση λειτουργεί σωστά.

Δημιουργία Αντιγράφων Ασφαλείας, Έλεγχος για Ιούς, Εγκατάσταση των Windows  
Ο τεχνικός θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υπολογιστή σας, θα ελέγξει τα δεδομένα σας για ιούς και κακόβουλες εφαρμογές, και κατόπιν θα διαμορφώσουμε το δίσκο και θα εγκαταστήσουμε την έκδοση των Windows 7, Windows Vista ή των Windows XP που έχετε αγοράσει. Κατόπιν, θα επαναφέρουμε όλα τα δεδομένα σας στον υπολογιστή σας στην νέα εγκατάσταση των Windows σας. Θα εγκαταστήσουμε όλες τις κρίσιμες ενημερώσεις, όλους τους οδηγούς συσκευών και υλικού και θα διαμορφώσουμε το λογισμικό σας στις ανάγκες σας και θα εξασφαλίσουμε ότι η νέα σας εγκατάσταση λειτουργεί σωστά.

Ανάκτηση Δεδομένων

Μήπως τα Windows δεν αναγνωρίζουν πλέον το σκληρό σας δίσκο; Μήπως διαγράψατε κατά λάθος κάποιο σημαντικό αρχείο ή φάκελο; Εάν διαγράψατε δεδομένα ή διαμορφώσατε πρόσφατα από έναν λειτουργικό σκληρό δίσκο είναι πιθανό να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας. Θα έρθουμε στο χώρο σας και θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα πάρουμε το σκληρό σας δίσκο στα γραφεία μας όπου θα χρησιμοποιήσουμε τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουμε για να προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας. Εάν δεν καταφέρουμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας, θα χρεωθείτε μόνο το ποσό των €39 για την επίσκεψη.

Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης στα Windows; Ξεχάσατε τον κωδικό ανοίγματος ενός εγγράφου του Word; Μπορούμε να ανακτήσουμε οποιοδήποτε κωδικό είναι αποθηκευμένος στον υπολογιστή σας.

Backup Αρχείων

Αποθηκεύστε με ασφάλεια αντίγραφα των αρχείων του υπολογιστή σας ώστε να τα έχετε διαθέσιμα σε περίπτωση σοβαρού προβλήματος. Θα αντιγράψουμε ως 20 GB σημαντικών δεδομένων σε δίσκο CD, DVD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο. Είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απεριόριστου μεγέθους.

Θα ρυθμίσουμε τον υπολογιστή σας να δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας χρησιμοποιώντας έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (ο επιπλέον εσωτερικός η εξωτερικός σκληρός δίσκος δεν περιλαμβάνεται στην τιμή).
Θα συνδέσουμε το σκληρό δίσκο στον υπολογιστή σας, θα εγκαταστήσουμε το κατάλληλο λογισμικό και τους κατάλληλους οδηγούς. Στη συνέχεια θα κάνουμε ένα πρώτο αντίγραφο ασφαλείας όλων των σημαντικών σας αρχείων  και θα ρυθμίσουμε τον υπολογιστή σας ώστε  να δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μεταφορά δεδομένων  
Αν αγοράσατε έναν καινούργιο σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας, μπορούμε να φτιάξουμε ένα ακριβές αντίγραφο του παλιού σας δίσκου στο νέο σας δίσκο και ο υπολογιστής σας να λειτουργεί όπως λειτουργούσε και πριν την αλλαγή αλλά με περισσότερο ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο.

Μεταφορά Δεδομένων σε Νέο Η/Υ  
Εάν αγοράσατε έναν καινούργιο υπολογιστή και θέλετε να μεταφέρετε τα αρχεία σας, τη μουσική και τις λίστες αναπαραγωγής σας από το iTunes, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τις επαφές σας από το Outlook στον καινούργιο υπολογιστή σας. Θα μεταφέρουμε όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις σας. Θα εγκαταστήσουμε ακόμα και τα προγράμματα σας (αν διαθέτετε τα CD και νόμιμους κωδικούς).

Υπηρεσίες Email

Εγκατάσταση Λογαριασμού E-mail    
Μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε το νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ώστε να μπορείτε να εργάζεστε με οποιοδήποτε από τα δημοφιλή προγράμματα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επιδιόρθωση Λογαριασμού E-mail   
Η e-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ μπορεί να επιδιορθώσει το λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας αν δεν λειτουργεί. Μπορούμε να επιδιορθώσουμε το Outlook Express, το Outlook, το Thunderbird και σχεδόν όλα τα δημοφιλή προγράμματα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Εγκατάσταση  ADSL

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εγκατάσταση της σύνδεσης ADSL σας ή απλά θέλετε να εξοικονομήσετε το χρόνο και τον κόπο να την εγκαταστήσετε μόνοι σας; Αφήστε τους ειδικούς της e-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ να το διεκπεραιώσουν για εσάς. Θα εγκαταστήσουμε το μόντεμ σας, θα το ενημερώσουμε και θα ρυθμίσουμε την κάρτα δικτύου σας. Επίσης θα ρυθμίσουμε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα σας δείξουμε πώς να τον χρησιμοποιείτε.
 
Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ADSL σύνδεση σας; Αφήστε έναν από τους τεχνικούς μας να διαγνώσει και να επιδιορθώσει το πρόβλημα.

Εγκατάσταση  Ασύρματου Δικτύου

Θέλετε να κάνετε κοινή χρήση της σύνδεσης  σας στο Internet, του εκτυπωτή σας και των αρχείων σας με όλους τους υπολογιστές στην οικία σας ή το γραφείο σας χωρίς να χρειάζεται να βάλετε καινούργια καλώδια; Θα έρθουμε στο σπίτι ή στο γραφείο σας και θα εγκαταστήσουμε ένα ασύρματο δίκτυο και θα ρυθμίσουμε έως 2 υπολογιστές ώστε να μπορούν να συνδεθούν σε αυτό. Επίσης θα ενεργοποιήσουμε την κρυπτογράφηση του ασύρματου δικτύου στο router σας ώστε να κάνουμε ασφαλές το δίκτυο σας. (Οι συσκευές δεν περιλαμβάνονται στην τιμή. Μπορείτε να αγοράσετε τις κατάλληλες συσκευές από την εταιρεία μας ή οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή).
   
Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ασύρματο δίκτυο σας; Οι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν και θα επιδιορθώσουν τα όποια προβλήματα σύνδεσης στους υπολογιστές σας, την κοινή χρήση της σύνδεσης στο Internet ή την κοινή χρήση εκτυπωτή.
   
Μήπως η σύνδεση σας στο Internet είναι αργή; Μπορεί κάποιος γείτονας σας να χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο σας. Περισσότερα από το 70% των ασύρματων δικτύων δεν είναι ασφαλισμένα  και είναι ανοικτά σε hackers. Θα έρθουμε στο χώρο σας και θα ενεργοποιήσουμε την κρυπτογράφηση του ασύρματου δικτύου σας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε επίπεδα ασφάλειας WEP, WPA και WPA2 ώστε το δίκτυο σας να είναι ασφαλισμένο. Θα εξετάσουμε επίσης τους υπολογιστές σας για τρωτά σημεία και εφόσον σας προτείνουμε κάποιες επιπρόσθετες υπηρεσίες ασφάλειας θα σας δώσουμε και μια εκτίμηση για το κόστος τους.

Αναβαθμίσεις Υπολογιστών

Αν δεν έχετε αρκετό διαθέσιμο χώρο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα νέο σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας.
Με τις υπηρεσίες μας, δεν θα χαθεί ούτε θα αλλάξει καμία από τις ρυθμίσεις των Windows ή των προγραμμάτων σας. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής σας θα είναι ό ίδιος ακριβώς, εκτός από ότι θα έχει περισσότερο ελεύθερο χώρο σκληρού δίσκου. (Η τιμή της νέας μονάδας σκληρού δίσκου δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.)

Η αναβάθμιση της μνήμης RAM ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι συχνά η καλύτερη λύση για την συνολική αύξηση της απόδοσης του υπολογιστή σας.
    
Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την κάρτα γραφικών σας ώστε να μπορείτε να παίζετε τα πιο σύγχρονα παιχνίδια στον υπολογιστή σας.
   
Μπορεί να θέλετε να αναβαθμίσετε τη μητρική σας κάρτα αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες θύρες USB 2.0, Firewire, e-SATA ή θέλετε ένα πιο γρήγορο δίαυλο συστήματος ( system bus).

Μπορείτε να αναβαθμίσετε όσα μέρη του υπολογιστή σας θέλετε όπως: κεντρική μονάδα επεξεργασίας, μνήμη RAM, μητρική κάρτα, σκληρός δίσκος, μονάδες dvd-r/blue ray και πολλά άλλα.

Υπηρεσίες για Gadgets

Θα εγκαταστήσουμε το λογισμικό που συνοδεύει  τη νέα σας συσκευή MP3 player, θα ρυθμίσουμε τη μουσική βιβλιοθήκη σας και θα δείξουμε πώς να βάλετε αρχεία μουσικής στο player σας.
   
Θα εγκαταστήσουμε το λογισμικό για τη νέα  σας κάμερα και θα επιβεβαιώσουμε ότι η καινούργια σας κάμερα συνδέεται με τον υπολογιστή σας. Θα σας εκπαιδεύσουμε για το πώς να χρησιμοποιείτε το λογισμικό.

Έχετε χάσει ποτέ το κινητό σας τηλέφωνο και μαζί όλες τις επαφές και τους τηλεφωνικούς αριθμούς; Θα ρυθμίσουμε στον υπολογιστή σας το Microsoft Outlook ή το Outlook Express ή το αντίστοιχο πρόγραμμα που διαθέτει ο κατασκευαστής του να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας όλων των επαφών σας αυτόματα. Κάθε φορά που θα συνδέετε το τηλέφωνο σας με τον υπολογιστή σας θα αποθηκεύονται στον υπολογιστή όλες οι νέες επαφές. Αν χάσετε το τηλέφωνο σας, αγοράστε ένα άλλο και θα μεταφέρουμε όλες τις επαφές σας στο νέο σας τηλέφωνο.
Επιπλέον θα ρυθμίσουμε το λογαριασμό  e-mail και θα εγκαταστήσουμε τις απαραίτητες εφαρμογές για τη καλύτερη και ομαλή λειτουργία του, όπως και την αναβάθμιση του λειτουργικού του.

 
Back to content | Back to main menu