Προφίλ - e-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Go to content

Main menu:

Προφίλ

H e-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ  ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στο χώρο της Πληροφορικής το 2003 με αντικείμενο την προώθηση προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και οργανωτικών υπηρεσιών. Με μακρόχρονη εμπειρία (που ξεκινάει απο το 1986 και επαγγελματικά απο το 1994 ) στο χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων, με πελάτες μεγάλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις, αλλά και ιδιώτες  και με σημαντική τεχνογνωσία,  η εταιρεία ενισχύει καθημερινά την θέση που κατέχει στην αγορά της πληροφορικής.

Η
e-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ  έχει πλέον καταξιωθεί στον τομέα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και η επιτυχία της στηρίζεται:

Στην συνεπή και μακρόχρονη παρουσία της.
Στην υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία της και την υψηλή προστιθέμενη αξία στις σύνθετες λύσεις που διαθέτει.
Στο πελατολόγιο της τόσο ως προς το πλήθος (πάνω από 1000 επιχειρήσεις) αλλά και ως προς το μέγεθος των σημαντικών πελατών - εταιρειών που το αποτελούν.

Στις σημαντικές συνεργασίες που έχει αναπτύξει με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων και λύσεων πληροφορικής.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Η e-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ  στηρίζεται στην ολοκληρωμένη και αξιόπιστη παροχή κάθε είδους λύσεων υψηλής τεχνολογίας / πληροφορικής / επικοινωνιών αποκλειστικά και μόνο στην σύγχρονη επιχείρηση. Σε μια εποχή που η αξιοποίηση όλων των σύγχρονων διαθέσιμων τεχνολογιών είναι κρίσιμος  παράγοντας για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα κάθε επιχείρησης, ο στόχος και το όραμα της e-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ   είναι, να είναι ο καταλληλότερος συνεργάτης της. Με παρουσία σε Θεσσαλονίκη και συνεργάτες σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, με άριστα εκπαιδευμένο στελεχιακό δυναμικό, με αξιόπιστες λύσεις και πρωτοποριακές υπηρεσίες .

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αντιλαμβανόμαστε την πληροφορική ως σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα κάθε επιχείρησης και θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι στρατηγικοί συνεργάτες σε θέματα πληροφορικής για τους πελάτες μας. Αρχή της
e-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ  είναι ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Έτσι θα πρέπει να είναι και οι λύσεις που προτείνει. Ξεκινάει από την σε βάθος ανάλυση των αναγκών της, με συνεργάτες ειδικευμένους στις επιχειρησιακές λειτουργίες. Στηρίζεται πάντα σε αξιόπιστα, δοκιμασμένα προϊόντα πληροφορικής τα οποία συνθέτει και ολοκληρώνει μέσα από τις υπηρεσίες που παρέχει έτσι ώστε η κάθε επιχείρηση να μπορεί να απολαμβάνει λύσεις ειδικά φτιαγμένες για τις δικές της ανάγκες. Για την υλοποίηση των λύσεων αυτών συνεργάζεται με τις κορυφαίες Ελληνικές αλλά και πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής τόσο από το χώρο του εξοπλισμού (Hardware) όσο και από τον χώρο του λογισμικού (Software).
Παράλληλα με την εξασφάλιση των καλύτερων προϊόντων, η
e-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ   φροντίζει διαρκώς ώστε το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών - καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία κάθε λύσης- να είναι πάντα το υψηλότερο δυνατό με έμφαση σε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και τάσεις που αφορούν τις επιχειρήσεις και με μεθοδολογίες που διασφαλίζουν το τελικό αποτέλεσμα. 
Back to content | Back to main menu